کیک شکلاتی خیس (بروانی)

دسته بندی :کیک
کیک خیس

کیک خیس شکلاتی را می توان جز خوشمزه ترین کیک های کاکائویی دانست که اگر یکبار خورده باشید از طرفداران آن می شوید. این یکی دستور پخت ساده ای دارد و به راحتی می توان آن را پخت. در این آموزش از کیک یاد با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه را یاد بگیرید.

 

مواد لازم کیک خیس

  • آرد : 2 پیمانه
  • شکر : 1/5 پیمانه
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • شیر : 1/5 پیمانه
  • روغن مایع : 1 پیمانه
  • پودر کاکائو : 50 گرم
  • وانیل : 1 قاشق چایخوری (5 گرم)
  • بکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری (10 گرم)

 

دستور پخت کیک خیس

1- ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.

2- آرد، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.

3- شیر، شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را با همزن خوب هم بزنید تا یک دست شود، سپس یک لیوان از این مایع بردارید کنار بگذارید.

4- تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید، در نهایت مخلوط ارد را اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید.( تو این مرحله نیازی به همزن نیست)

5- قالب را چرب کنید و کمی ارد بپاشید، مایع کیک را داخل قالب بریزید و در فر به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید.

6- پس از پخت کیک را از فر خارج کنید، داخل قالب برش بزنید و با خلال دندان سوراخ کنید، سپس آن لیوان سس شکلاتی را روی تمام سطح کیک بریزید تا خنک شود.

کیک خیس

6- از قالب خارج کنید و در ظرف سرو بچینید و به دلخواه تزیین کنید.

کیک خیس

 

 

نکته :

1- فر را 20 دقیقه زودتر روشن کنید تا گرم شود.

2- تمامی مواد هم دمای با محیط باشد.

3- میتوانید برای طعم گرفتن، به مخلوط شیر، روغن و شکر کمی قهوه نیز اضافه کنید.

4- کیک با سس شکلاتی خمیر نمی شود.

 

کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.

 

پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی

 

خلاصه
recipe image
نام دستور
کیک خیس
نویسنده
منتشر شده در
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کامل
میانگین امتیاز
4.51star1star1star1star1star Based on 7 Review(s)
m r

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

  1. مهتاب گفته؛
    01:25 2020/11/17

    سلام وقت بخیر ببخشید اندازه قالب کیک خیسمون چقدر باید باشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0