توجه : پیج کیک فقط با آی دی زیر در اینستاگرام می باشد و پیج های دیگر جعلی می باشند! مراقب افراد سودجو باشید!

کیک یاد

سوالات مرتبط با کیک پزی

در اینجا می توانید پاسخ سوالات کیک و شیرینی پزی خود را پیدا کنید.

اگر پاسخ سوالی را پیدا نکردید با استفاده از فرم پایین صفحه می توانید سوال خود را برای ما ارسال کنید و در کوتاه ترین زمان پاسخ دریافت نمایید.

سوالات کیک پزی

برای پخت کیک فر را 30 دقیقه قبل از گذاشتن مواد در آن روشن کنید.

به دلایل مختلف کیک پف نمی کند از جمله :

– کم یا زیاد بودن بیش از اندازه ی دمای فر

– مناسب نبودن اندازه قالب برای مواد

– تخم مرغ را قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد

– کم یا زیاد شدن مایعات مثل: آب، ماست و… به صورتی که خیلی رقیق یا غلیظ شود.

– کم هم زدن مواد در زمان مخلوط اولیه.

– زیاد هم زدن مواد در آخر

– فر از قبل گرم نشده.

– استفاده از کره یا روغن سرد و آب نشده یا خیلی داغ شده استفاده شده.

– بکینگ پودر کم یا فاسد بوده.

– تاخیر در آماده کردن مواد و پختن کیک.

استفاده ی بیش از حد از بکینگ پودر و یا جوش شیرین باعث از بین رفتن پف کیک می شود.

– داغ بودن بیش از انداره فر.

– الک نشدن آرد.

– اضافه نشدن بکینگ پودر

استفاده از شکر درشت باعث زبری و خشکی کیک می شود. توصیه می شود برای کیک پزی از شکر ریز استفاده کنید. همچنین موارد زیر می تواند باعث زبری و گود رفتن کیک شود:

– فر از قبل داغ نشده.

– زیاد و با کهنه بودن بکینگ پودر.

– استفاده از آرد نامناسب.

– کم بودن مایعات.

– ریختن مواد در قالب به صورت نادرست بوده.

– عجله در خارج کردن کیک از قالب

– ریختن مواد بر روی کیک دز زمان داغ بودن.

– استفاده ی زیاد از مایعات

– زمان پخت کم و حرارت زیاد.

– تخم مرغ را بیش از حد هم نزنید.

– کیک را در حالت گرم بعد از پخت برش نزنید  بعد از سرد شدن حدود 2 ساعت در یخچال نگهدارید.

– استفاده بیش از انداره از مایعات.

– زیاد بودن تخم مرغ.

– کم الک شدن مواد.

– خوب هم نخوردن مواد.

– باقی ماندن کیک بیش از حد در قالب

– کیک کامل نبپخته

– مقدار یکی از مواد مثل مایعات، شکر و یا روغن کم بوده

– استفاده از روغن جامد آب نشده

– استفاده ی بیش از حد از روغن

دلایل زیر میتوان موثر باشد:

– زیاد بودن دمای فر

– زیاد گرم شدن فر قبل از گذاشتن کیک.

هوای داخل خمیر باعث حباب در سطح کیک می شود. برای جلوگیری از حباب زدن کیک می بایست یعد  از ریخت مایع در قالب، آن را تکان دهید.

– حرارت بالا

– آستفاده از آرد زیاد

– همزدن زیاد بعد از اضافه کردن آرد

– اضافه کردن پودر نارگیل، بادام، کاکائو و … به مواد

به بکی از دلایل زیر کیک چروک و یا جمع می شود:

– قالب بزرگ است.

– چرب کردن بیش از حد قالب.

– غیر دورانی هم زدن مواد.

– بالا بودن دمای فر و پخت بیش از اندازه.

– سرد بودن فر.

– زیاد بودن مقدار سفیده.

– مناسب نبودن میزان شکر و مایعات.

– کوچک بودن قالب.

– تکان و یا ضربه خوردن کیک در هنگام پخت.

– باز کردن در فر در زمان پخت کیک.

– زیاد مخلوط کردن مواد بعد از اضافه کردن آرد.

– کم همزدن زرده. باید زرده کامل هم زده تا کرم شود.

در زمان استفاده از همزن سعی کنید در یک جهت هم بزنید در این صورت کیک بیشتر پف می کند.

در کیک هایتان به هیج عنوان از جوش شیرین استفاده نکنید.

بعد از خارج کردن کیک از فر، حتما صبر کنید تا کیک و قالب سرد شود سپس کیک را از قالب خارج کیند.

توصیه می شود برای چرب کردن قالب از کره استفاده کنید. از روغن های دیگر نیز می توان استفاده کرد ولی کره برای پخت کیک نیز بهتر است.

درب فر را زمانی می توان باز کرد که سه چهارم از زمان پخت گذشته باشد در غیر اینصورت پف کیک می خوابد.

سوالات شیرینی پزی

فر را 10 دقیقه قبل از گذاشتن مواد، روشن کنید.

شیرینی ها را در ظرف درب دار بچینید و در بین ردیف ها از کاغذ روغنی استفاده کنید سپس در یخچال بگذارید.

سوالات خامه

سوالات فوندانت

برای سریعتر خشک شدن فوندانت از پودر ثعلب استفاده کنید.

سوالات ابزار و وسایل

برای اندازه گیری قالب می توانید آن را با استفاده از پیمانه آب بریزید تا متوجه شوید چند پیمانه است.

اگر مواد شما 3 پیمانه است، قالب شما باید 6 تا 7 پیمانه جا داشته باشد.

سعی کنید از قالب های با رنگ روشن استفاده کنید.

سوالات مواد اولیه

مواد اولیه را 1 ساعت قبل از پخت در آشپزخانه بگذارید تا هم دمای محیط شود.

آرد کیک پزی را 2 تا 3 بار باید الک کنید.

– آرد باید بسیار سفید باشد و نرمی آن باید احساس شود.

– از آردهای کهنه استفاده نکنید.

وانیل باید تازه باشد و بعد از مصرف نباید در کنار ادویه نگهداری شود چرا که بو و اثز خود را از دست می دهد.

هر زمان در کیک از زرده تخم مرغ استفاده شود باید وانیل نیز افزوده شود.

وزن تخم مرغ کیک 60 گرم است.

به ازای هر پیمانه آرد، یک قاشق چایخوری بکینگ پودر مورد نیاز است.

توجه کنید آرد و بکینگ پودر حداقل دو بار باید با هم الک شوند.

– تیغه همزن باید خشک و تمیز باشد.

– فقط در یک جهت باید هم زده شود.

 
 

از هل و کاکائو همزمان در یک کیک استفاده نکنید.

از کره های بدون نمک برای کیک پزی استفاده کنید.

فرم ارسال سوالات