طرز تهیه شیرینی مرنگ

دسته بندی :شیرینی
شیرینی مرنگ

شیرینی مرنگ در واقع ترد و پفکی است و جز شیرینی های ساده و بی دردسر است که تهیه مواد آن بسیار آسان است. همچنین در صورت تمایل در هنگام آماده سازی می توانید از رنگ خوراکی استفاده کنید تا کمی متفاوت باشد. اگر دنبال شیرینی ساده و خوشمزه ای هستید با ما در این آموزش همراه باشید.

توضیحات توضیحات مرنگ

آماده سازی : 20 دقیقه

پخت : 40 دقیقه

 

 

مواد اولیه مواد لازم مرنگ

  • سفیده تخم مرغ : 4 عدد
  • پودر قند : 1 و 3/4 پیمانه
  • کرم تارتار : 1/2 قاشق چایخوری (یا 1 قاشق چایخوری آبلیمو)

 

دستور پخت دستور پخت مرنگ

1- ابتدا تمامی مواد را 30 دقیقه زودتر بیرون بگذارید تا هم دمای محیط شوند.

2- فر را 20 دقیقه زودتر با دمای 150 درجه سانتی گراد روشن کنید.

3- زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده را برای مصارف دیگر در یخچال بگذارید.

 

شیرینی مرنگ

 

4- سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ بریزید(پس از هم زدن حجم آن چند برابر می شود). کرم تارتار(و یا آبلیمو) را نیز اضافه نمایید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا حجم آن چند برابر شود.

شیرینی مرنگ

5- پس از این که سفیده خودش را گرفت و سفت شد، پودر قند را قاشق قاشق به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده به غلظت خامه برسد.

شیرینی مرنگ

6- برای نتیجه ی عالی در این شیرینی باید مدام هم بزنید و توقف نداشته باشید. در نهایت وقتی هم زن را بلند می کنید سفیده باید به شکل تیز آویزان باشد.

7- کف سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید. مواد شیرینی را داخل قیف ماسوره دار بریزید و روی کاعذ روغنی با فاصله شکل بزنید.

شیرینی مرنگ

8- سینی را داخل فر از قبل گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه(بسته به نوع فر) قرار دهید.

9- پس از 30 دقیقه شیرینی ها را چک کنید باید پخته و خشک باشد، اگر نبود باز هم بذارید تا کامل بپزد.

10- پس از پخت آن را از سینی جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.

 

شیرینی مرنگ

 

نکته :

1- تخم مرغ سرد راحتر زرده و سفیده از هم جدا می شود. مطمئن شوید ذره ای از زرده داخل سفیده نباشد. چون خوب فرم نمی گیرد.

2- برای فرم گرفتن سفیده تخم مرغ لازم است به دمای اتاق رسیده باشد.

3- در صورت تمایل می توانید از رنگ خوراکی و یا وانیل و پودر کاکائو در سفیده ی فرم گرفته اضافه کنید.

4- این شیرینی را در جای خنک نگهدارید.

5- اگر شیرینی به کاغذ چسبیده یعنی هنوز رطوبت دارد. بهترین راه این است که بعد از خاموش کردن فر بگذارید 2 تا 3 ساعت در فر بماند.

6- اگر همچنان به کاغذ چسبیده می توانید 10 دقیقه دیگر فر را روشن کنید تا خشک شود.

7- به جای پودر قند می توانید از 1 پیمانه شکر استفاده کنید. ولی تنها تفاوت این است که در پودر قند کمی نشاسته ذرت است که باعث می شود شیرینی خشک شود.

8- این شیرینی باید با دمای پایین فر کم کم بپزد.

9- تهیه شیرینی در روزهایی که هوا خشک باشد راحتر است. در روزهای مرطوب معمولا شل و چسبناک می شود.

 

 

 

کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.

 

پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی

 

خلاصه
recipe image
نام دستور
طرز تهیه مرنگ
نویسنده
منتشر شده در
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کامل
میانگین امتیاز
51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)
m r

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0