طرز تهیه زولبیا

دسته بندی :شیرینی
زولبیا

هر ساله با فرارسیدن ماه مبارک رمضان در ایران، شیرینی و دسر های خاص این ماه نیز از راه می رسند. شیرینی و دسر هایی مانند زولبیا و بامیه طرفداران بیشتری دارند. در این آموزش با طرز تهیه زولبیا با ما یاشید.

زولبیا را در ماه رمضان در سفره افطار روزه داران می توانید به وفور ببینید. این شیرینی به دلیل داشتن قند زیاد، برای روزه داران توصبه می شود.

 

توضیحات توضیحات زولبیا

برای : حدود 12 نفر

زمان پخت : 15 دقیقه

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

 

مواد اولیه مواد لازم زولبیا

  • نشاسته : 100 گرم
  • آرد : 2 قاشق چایخوری
  • ماست پرچرب : 1/2 لیوان
  • کره : 1 قاشق چایخوری
  • گلاب : 2 قاشق غذا خوری
  • جوش شیرین : 1/4 قاشق چایخوری
  • عرق هل : مقداری

مواد اولیه  برای شربت زولبیا

  • شکر : 2 لیوان
  • آب : 1 لیوان
  • گلاب : 1/4 لیوان
  • زعفران دم کرده : 4 قاشق چایخوری
  • آبلیمو : کمی

 

زولبیا

 

دستور پخت دستور پخت زولبیا

1- داخل کاسه ای نشاسته و ماست را بریزید و هم بزنید، مخلوط نشاسته و ماست را حدود 5 دقیقه ای کنار بگذارید و مجدد هم بزنید تا مواد یکدست شود.

2- آرد و کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس جوش شیرین، هل و گلاب را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.(غلظت مایه زولبیا در این مرحله باید مانند ماست باشد، اگر زیاد سفت بود می توانید به آن 1 قاشق گلاب اضافه کنید.)

3- در صورت لزوم مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید تا یکدست شود. روی کاسه را سلفون بکشید و آن را 8 ساعت در یخچال استراحت دهید.

شربت زولبیا

4- برای تهیه شربت، آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و تمامی شکر حل شود، سپس زعفران دم کرده، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 تا 15 دقیقه که جوشید آن را از روی حرارت بردارید.

5-داخل قابلمه ای دیگر روغن زیادی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. مایه زولبیا را داخل قیف بریزید و ته قیف را سوراخ کنید و داخل روغن به شکل های درهم و دایره ای مواد را بریزید.(می تئانید به جای قیف از ظرف سس استفاده کنید.)

زولبیا

6- پس آن که دو طرف زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت گرم قرار دهید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند.

7- زولبیا را در ظرف مورد نظرتان بچینید و می توانید به صورت دلخواه از پودر پسته برای تزیین استفاده کنید.

زولبیا

 

نکات

1- برخلاف شربت بامیه شربت زولبیا باید حتما گرم باشد.

2- اگر زولبیای شما نرم شده و ترد نیست ممکن است بخاطر قوام نیامدن شربت باشد، و یا شکرک زدن به دلیل غلظت بیش از حد شربت است.

3- می توانید به صورت دلخواه مقداری از زعفران دم کرده در مایه بریزید تا خوشرنگ تر شود.

زولبیا

زولبیا

کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.

 

پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی

 

 

 

خلاصه
recipe image
نام دستور
زولبیا
نویسنده
منتشر شده در
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کامل
میانگین امتیاز
51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)
m r

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0