کیک یاد

Search
Close this search box.

آموزش طرز تهیه توپک خرمایی

توپک خرمایی

خرما یکی از میوه های (غذاهای) خیلی مفید و با ارزشه که در کشور هم طرفداران زیادی داره. از این میوه استفاده های های زیادی می شه و انواع شیرینی جات رو میشه با این میوه درست کرد. در این آموزش از کیک یاد با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه توپک خرمایی.

 مواد لازم برای تهیه توپک خرمایی

– خرما : ۲۵۰ گرم

– آرد سفید : ۲/۳لیوان

– پودر قند : ۳قاشق غذاخوری (یا شکری که خوب آسیاب شده)

– کره : ۱۲۰ گرم

– پودر هل : نصف قاشق مرباخوری

– دارچین : نصف قاشق غذاخوری

– گلاب : ۳ قاشق غذاخوری

– مغز گردو خورد شده : به مقدار دلخواه

– رنگ رنگی جات جهت تزیین ( می توانید در صورت تمایل جهت تزیین توپک ها از کنجد، پودر نارگیل، پودر پسته و… استفاده نمایید.)

 

* این مقدار مواد همانطور که میبینید حدود ۲۰ عدد توپک خرمایی به شما می دهد.

طرز تهیه توپک خرمایی

دستور پخت توپک خرمایی:

1- ابتدا هسته خرما را گرفته وآنها را له کرده و کنار می گذارید.(اگر از رطب استفاده میکنید بهتر هست پوست آن را هم جدا کنید)

2- کره را داخل ماهیتابه ریخته و اجازه می دهید با حرارت ملایم آب شود

3- آرد را که بهتر هست الک شود تا گلوله نشود را به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت می دهید تا آرد سرخ شده وطلایی رنگ شود.

4- دارچین و پودر قند و هل را اضافه می کنید و زیر حرارت را خاموش می کنید.

5- در مرحله ی آخر خرماهای له شده و گلاب و مغز گردوی خورد شده را اضافه می کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیر یک دستی بدست آید.

6- سپس دستتان را چرب کرده و به اندازه ی یک گردو بر می دارید و در رنگ رنگی جات یا در گنجد یا پودر نارگیل یا پودر پسته (هر چه دلخواه تان هست) می غلطانید.

7- توپک ها را در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد.

 

در صورت داشتن هرگونه سوال و مشکل می توانید در زیر همین مطلب برای ما بنویسید.

این آموزش برگرفته از صفحه اینستاگرام   @zhele.bahare.vahdati می باشد.

 

برای مشاهده نکات کلیدی آشپزی کلیک کنید.

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

Picture of Cakeyad

Cakeyad

مرجع آموزش تخصصی کیک و شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *