مهمترین وعده ی غذایی که باید میل کنیم صبحانه است. در کشورهای مختلف در صبحانه غذاهای متفاوتی استفاده می کنند. یکی از این غذاها پنکیک می باشد که در کوتاهترین زمان و با کمترین مواد اولیه تهیه می شود. با آموزش طرز تهیه پنکیک در 20 دقیقه این میان وعده ی خوشمزه با ما باشید.
توضیحات
- زمان پخت: 15 دقیقه
- برای : 4 نفر
- سطح مهارت : مبتدی
- زمان آماده سازی : 5 دقیقه
مواد لازم پنکیک
- شیر : 1 پیمانه
- تخم مرغ : 1 عدد
- نمک : 1/2 (نصف) قاشق چایخوری
- شکر : 2 قاشق غذاخوری
- آرد : 1 پیمانه
- بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
- کره ذوب شده : 3 قاشق غذاخوری
دستور پخت پنکیک بدون فر
1- آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید.
2- در وسط ظرف یک چاله ایجاد کنید و شیر، تخم مرغ و کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
3- ماهی تابه را گرم کنید. مواد را به اندازه ی کافی در ماهی تابه بریزید. هر دو طرف پنکیک را بپزید.
دستور پخت با فر
1- فر را با دمای 200 درجه روشن کنید.
2- آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید.
3- شیر، تخم مرغ و کره ذوب شده را مخلوط کنید و سپس مخلوط مواد خشک را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.
4- ظرف مورد نظر را چرب کنید و مواد را درون آن بریزید و در فر قرار دهید. حدود 5 تا 8 دقیقه بعد پنکیک را چک کنید اگه طلایی شده می توانید از فر خارج کنید.
*می توانید برای آنکه دو طرف پنکیک طلایی شود در حین پخت آن را بر گردانده و دوباره در فر بگذارید.
پنکیک را می توانید با عسل یا مربا و یا افزودنی های دیگر میل نمایید.
برای طعم دار کردن پنکیک می توانید از اسانس های خوراکی استفاده نمایی.
پنکیک را می توانید در وعده ی صبحانه و یا میان وعده ها، به همراه چای و نوشیدنی های دیگر نوش جان نمایید.