آموزش طرز تهیه پنکیک در 20 دقیقه

آموزش پنکیک

مهمترین وعده ی غذایی که باید میل کنیم صبحانه است. در کشورهای مختلف در صبحانه غذاهای متفاوتی استفاده می کنند. یکی از این غذاها پنکیک می باشد که در کوتاهترین زمان و با کمترین مواد اولیه تهیه می شود. با آموزش طرز تهیه پنکیک در 20 دقیقه این میان وعده ی خوشمزه با ما باشید.

آموزش تهیه پنکیک

توضیحات

  • زمان پخت:  15 دقیقه
  • برای : 4 نفر
  • سطح مهارت : مبتدی
  • زمان آماده سازی : 5 دقیقه

 

مواد لازم پنکیک

  • شیر : 1 پیمانه
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • نمک :  1/2 (نصف) قاشق چایخوری
  • شکر : 2 قاشق غذاخوری
  • آرد : 1 پیمانه
  • بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده : 3 قاشق غذاخوری

دستور پخت پنکیک بدون فر

1- آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید.

2- در وسط ظرف یک چاله ایجاد کنید و شیر، تخم مرغ و کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

3- ماهی تابه را گرم کنید. مواد را به اندازه ی کافی در ماهی تابه بریزید. هر دو طرف پنکیک را بپزید.

 

دستور پخت با فر

1- فر را با دمای 200 درجه روشن کنید.

2- آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید.

3- شیر، تخم مرغ و کره ذوب شده را مخلوط کنید و سپس مخلوط مواد خشک را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.

4- ظرف مورد نظر را چرب کنید و مواد را درون آن بریزید و در فر قرار دهید. حدود 5 تا 8 دقیقه بعد پنکیک را چک کنید اگه طلایی شده می توانید از فر خارج کنید.

*می توانید برای آنکه دو طرف پنکیک طلایی شود در حین پخت آن را بر گردانده و دوباره در فر بگذارید.

 

پنکیک را می توانید با عسل یا مربا و یا افزودنی های دیگر میل نمایید.

برای طعم دار کردن پنکیک می توانید از اسانس های خوراکی استفاده نمایی.

پنکیک را می توانید در وعده ی صبحانه و یا میان وعده ها، به همراه چای و نوشیدنی های دیگر نوش جان نمایید.

مشاهده آموزش های کیک

 

منبع

 

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

Picture of Cakeyad

Cakeyad

مرجع آموزش تخصصی کیک و شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *