شاید برخی از افراد از کاربردهای کدو حلوایی با خبر نباشند و ندانند که با آن چه غذا و کیک هایی می شود پخت، امروز در کیک یاد قصد داریم آموزش کیک کدو حلوایی را یاد دهیم پس با ما باشد با یک تجربه متفاوت و خوشمزه.
توضیحات کیک کدو حلوایی
- زمان پخت: 40 تا 50 دقیقه
- برای : 8 نفر
- سطح مهارت : مبتدی
- زمان آماده سازی : 15 دقیقه
مواد لازم برای پخت کیک کدو حلوایی
- آرد: 2 پیمانه
- شکر: 1 و نیم پیمانه
- پوره کدو حلوایی: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
- روغن مایع: 1 پیمانه
- ماست: 5 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
- دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
- گردو خورد شده: 1/2 پیمانه
دستور پخت کیک کدو حلوایی
1- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
2- داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و به همراه شکر با همزن حدود 5 دقیقه بزنید (آنقدر بزنید تا رنگ آن کرمی و حجم دار شود) سپس روغن و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
3- پوره کدو حلوایی را اضافه نمایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید (برای تهیه پوره کدو حلوایی آن را با 3 لیوان آب بپزید، وقتی آب کدو تمام شد آن را له کنید.)
4- آرد، بکینگ پودر و دارچین را در ظرفی خوب مخلوط نمایید و 2 بار الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید (مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت به صورت دورانی هم بزنید.) در اخر گردو های خورد شده را اضافه کنید.
5- قالب کیک را چرب کنید و کف آن را کمی آرد بپاشید(یا ته قالب کاغذ روغنی بندازید) سپس مایه کیک را درون قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
6- کیک را داخل فر به مدت 40-50 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید.
7- پس از پخت اجازه دهید تا کیک خنک شود، سپس از قالب خارج نمایید و به دلخواه تزیین کنید.
نکته:
1- 15 دقیقه زودتر فر را روشن کنید
2- به اندازه 2/3 قالب را پر کنید چون کیک پف خواهد کرد.
3- این کیک بسیار خوش طعم است و مزه کدو حلوایی را احساس نخواهید کرد، به جای گردو میتوانید از خشکبار دیگری استفاده کنید.