کمپوت آناناس یکی از غذاهای توصیه شده ی پزشکان برای روزهای بیماری است غذایی که سرشار از کلسیم، آهن و کربوهیدرات ها است. پس نیازی نیست که بیمار باشیم تا کمپوت بخوریم در این آموزش با ما باشید تا طرز تهیه کمپوت آناناس را آموزش دهیم.
توضیحات کمپوت آناناس
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 20 تا 40 دقیقه
کالری : 57 کالری در هر 100 گرم
مواد لازم
- آناناس : 1 عدد
- شکر : 1/2 پیمانه
- آب : 2 پیمانه
دستور پخت
1 – آناناس را بشورید، با یک کارد تیز پوست آن را بگیرید و از عرض به صورت حلقه حلقه برش دهید.
2- با کاتر یا قالب گرد بزرگ حلقه های آناناس را برش دهید. (یا میتوانید آناناس را به صورت ساده خرد کنید)
3- قسمت سفت وسط آناناس را (مغز آناناس) به راحتی با استفاده از قالب گرد کوچک جدا کنید.
4- داخل قابلمه ای آب و شکر را بریزید و خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. در قابلمه را بگذارید و روی شعله متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.
5- آناناس ها را داخل شربت جوش آمده بریزید و مجددا در قابلمه را بگذارید تا به مدت 20 تا 40 دقیقه همراه با شربت بپزد.
6- بعد از آن که آناناس ها پخت، زیر شعله را خاموش کنید. کمپوت را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
نکته
1- اگر آناناس کم رنگ بود می توانید هنگام پخت کمی زعفران به آن اضافه کنید و آن را به رنگ دلخواهتان در آورید.
2- مهمترین نکته در تهیه کمپوت، انتخاب آناناس است، آناناسی که انتخاب میکنید باید رسیده شیرین و آبدار باشد. اگر چه میتوانید با آناناس های سفت و نرسیده هم کمپوت درست کنید اما طعم خوبی نخواهد داشت.
3- برای برش زدن حلقه های آناناس می توانید از یک یا چند قالب دیگر استفاده کنید، به عنوان مثال می توانید از قالب قلب یا گل استفاده کنید.
4- بعد از پوست کندن آناناس شاهد روزنه های ریزی خواهید بود که می توانید با استفاده از پوست کن یا چاقوی کوچک آن را جدا کنید.
5- کمپوت آناناس خانگی را به مدت 2 هفته میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
6- مقدار شکر را می توانید با توجه به ذائقه تان کم و یا زیاد کنید.
میتوانید اناناس را به همراه بستنی به عنوان دسر امتحان کنید.
کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.