کیک خیس شکلاتی را می توان جز خوشمزه ترین کیک های کاکائویی دانست که اگر یکبار خورده باشید از طرفداران آن می شوید. این یکی دستور پخت ساده ای دارد و به راحتی می توان آن را پخت. در این آموزش از کیک یاد با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم کیک خیس
- آرد : 2 پیمانه
- شکر : 1/5 پیمانه
- تخم مرغ : 3 عدد
- شیر : 1/5 پیمانه
- روغن مایع : 1 پیمانه
- پودر کاکائو : 50 گرم
- وانیل : 1 قاشق چایخوری (5 گرم)
- بکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری (10 گرم)
دستور پخت کیک خیس
1- ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.
2- آرد، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.
3- شیر، شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را با همزن خوب هم بزنید تا یک دست شود، سپس یک لیوان از این مایع بردارید کنار بگذارید.
4- تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید، در نهایت مخلوط ارد را اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید.( تو این مرحله نیازی به همزن نیست)
5- قالب را چرب کنید و کمی ارد بپاشید، مایع کیک را داخل قالب بریزید و در فر به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید.
6- پس از پخت کیک را از فر خارج کنید، داخل قالب برش بزنید و با خلال دندان سوراخ کنید، سپس آن لیوان سس شکلاتی را روی تمام سطح کیک بریزید تا خنک شود.
6- از قالب خارج کنید و در ظرف سرو بچینید و به دلخواه تزیین کنید.
نکته :
1- فر را 20 دقیقه زودتر روشن کنید تا گرم شود.
2- تمامی مواد هم دمای با محیط باشد.
3- میتوانید برای طعم گرفتن، به مخلوط شیر، روغن و شکر کمی قهوه نیز اضافه کنید.
4- کیک با سس شکلاتی خمیر نمی شود.
کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.
پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی
2 پاسخ
سلام وقت بخیر ببخشید اندازه قالب کیک خیسمون چقدر باید باشه؟
سلام
قالب 20 باشه