کیک شکلاتی خیس (بروانی)

کیک خیس

کیک خیس شکلاتی را می توان جز خوشمزه ترین کیک های کاکائویی دانست که اگر یکبار خورده باشید از طرفداران آن می شوید. این یکی دستور پخت ساده ای دارد و به راحتی می توان آن را پخت. در این آموزش از کیک یاد با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه را یاد بگیرید.

 

مواد لازم کیک خیس

  • آرد : 2 پیمانه
  • شکر : 1/5 پیمانه
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • شیر : 1/5 پیمانه
  • روغن مایع : 1 پیمانه
  • پودر کاکائو : 50 گرم
  • وانیل : 1 قاشق چایخوری (5 گرم)
  • بکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری (10 گرم)

 

دستور پخت کیک خیس

1- ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.

2- آرد، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.

3- شیر، شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را با همزن خوب هم بزنید تا یک دست شود، سپس یک لیوان از این مایع بردارید کنار بگذارید.

4- تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید، در نهایت مخلوط ارد را اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید.( تو این مرحله نیازی به همزن نیست)

5- قالب را چرب کنید و کمی ارد بپاشید، مایع کیک را داخل قالب بریزید و در فر به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید.

6- پس از پخت کیک را از فر خارج کنید، داخل قالب برش بزنید و با خلال دندان سوراخ کنید، سپس آن لیوان سس شکلاتی را روی تمام سطح کیک بریزید تا خنک شود.

کیک خیس

6- از قالب خارج کنید و در ظرف سرو بچینید و به دلخواه تزیین کنید.

کیک خیس

 

 

نکته :

1- فر را 20 دقیقه زودتر روشن کنید تا گرم شود.

2- تمامی مواد هم دمای با محیط باشد.

3- میتوانید برای طعم گرفتن، به مخلوط شیر، روغن و شکر کمی قهوه نیز اضافه کنید.

4- کیک با سس شکلاتی خمیر نمی شود.

 

کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.

 

پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی

 

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *