کیک پرتقالی یکی از کیک های خوشزه و خوش طعم است که با شروع فصل پاییز و زیاد شدن پرتقال، پخت این کیک خوش طعم و لذیذ را به شما پیشنهاد می کنیم. پخت این کیک در فصل پاییز و زمستان می تواند گزینه مناسبی برای مهمانی های شما باشد.
توضیحات
برای : 8 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 40 تا 50 دقیقه
مواد لازم کیک پرتقالی
- آرد : 2 پیمانه
- شکر : 1 پیمانه
- تخم مرغ : 3 عدد
- روغن مایع : 1/2 پیمانه
- آب پرتقال تازه : 1 پیمانه
- پوست پرتقال رنده شده : 1 قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری
- وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
دستور پخت کیک پرتقالی
1- ابتدا فر را 20 دقیقه زودتر، با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- قالب را چرب و آرد پاشی کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
3- پوست پرتقال را به اندازه 1 قاشق غذا خوری رنده کرده و سپس آب پرتقال را به اندازه 1 پیمانه بگیرید.
4- تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید(مراقب باشید که زرده و سفیده با هم قاطی نشوند).
5-کمی زرده را هم بزنید و بعد شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و در حد 2 دقیقه با همزن برقی بزنید، سپس پوست پرتقال را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا مواد غلیظ و کش داری داشته باشید.
6- آب پرتقال و روغن را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.
7-در ظرفی آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک نمایید، سپس به مایع کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
8- سفیده تخم مرغ را در ظرفی آنقدر با همزن بزنید تا حجم آن چند برابر شود. حالا سفیده را به مایع کیک اضافه کنید و به صورت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
9- مایع کیک را درون قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید.
10- در 30 دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید و برای اطمینان از پخت خلال دندان را درون کیک فرو کنید اگر مواد به خلال دندان نچسبید کیک شما پخته و از فر خارج کنید.
11- کیک را پس از خنک شدن درون ظرف مورد نظرتان قرار دهید و به دلخواه تزیین کنید.
نکته :
1- برای هم زدن سفیده توجه داشته باشید که پره همزن کاملا تمیز باشد در غیر این صورت سفیده خوب پف نخواهد کرد.
2- برای تزیین می توانید از شکلات تخته ای آب شده، پودر قند و یا برش هایی از پرتقال تزیین کنید.
کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.
پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی