کیک زبرا به دلیل دو رنگ بودن به کیک گور خری نیز معروف است و بعد از کیک وانیلی و شکلاتی طرفداران زیادی دارد. می توانید از این کیک به عنوان عصرانه استفاده کنید. در این آموزش با ما همراه باشید.
توضیحات
آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 30 تا 40 دقیقه
برای 8 نفر
مواد لازم کیک زبرا
- آرد : 2 پیمانه
- شکر : 1 پیمانه
- تخم مرغ : 3 عدد
- روغن مایع : 1/2 پیمانه
- شیر یا ماست : 1 پیمانه
- پودر کاکائو : 3 قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری
- وانیل : 1 قاشق چایخوری
دستور پخت کیک زبرا
1- ابتدا فر را 20 دقیقه زودتر با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و یا کمی روغن بزنید و آرد پاشی کنید.
3- درون کاسه ای تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا رنگ آن کرمی و کش دار شود.
4- روغن و شیر را به مخلوط بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدستی داشته باشید.
5- آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط نمایید و 2 بار الک کنید، سپس کم کم به مواد اضافه کنید و در یک جهت به صورت دورانی با قاشق یا لیسک هم بزنید.
6- وقتی مایه کیک یکدست شد آن را در دو ظرف یک اندازه به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
7- در یکی از ظرفها 3 قاشق پودر کاکائو را اضافه کنید و در ظرف دیگری 3 قاشق آرد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید(خیلی هم نزنید که پف کیک بخوابه).
8- یک ملاقه از مایه کیک ساده را در کف قالب از قبل چرب شده بریزید و سریع یک ملاقه از مایه کاکائویی را درست وسط مواد ساده بریزید.
9- بعد از اینکه همه ی مایه کیک را به صورت یکی در میان در قالب ریختید، می توانید سطح کیک را با یک خلال دندان طرح بکشید. از مرکز کیک به سمت بیرون و برعکس انجام دهید.
10- قالب را درون فر از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار می دهیم.
11- در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید. برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان داخل کیک بکنید اگر چیزی به آن نچسبید کیک شما پخته است.
12- پس از پخت کیک و خنک شدن، آن را از قالب جدا کنید و به صورت دلخواه تزیین کنید.
نکته :
1- تمامی مواد هم دمای با محیط باشند.
2- اضافه کردن آرد به مایه ساده برای یکی کردن غلظت دو مایه است.
3- هنگام ریختن مایه کیک به صورت یکی درمیان نیاز نیست که مایه قبلی را با قاشق در قالب پهن کنید و سپس مایه بعدی را اضافه کنید و یا قالب را تکان دهید، چون خودش پهن می شود.