طرز تهیه کیک زبرا (دو رنگ)

کیک زبرا

کیک زبرا به دلیل دو رنگ بودن به کیک گور خری نیز معروف است و بعد از کیک وانیلی و شکلاتی طرفداران زیادی دارد. می توانید از این کیک به عنوان عصرانه استفاده کنید. در این آموزش با ما همراه باشید.

توضیحات توضیحات

آماده سازی : 20 دقیقه

زمان پخت : 30 تا 40 دقیقه

برای 8 نفر

 

مواد اولیه مواد لازم کیک زبرا

  • آرد : 2 پیمانه
  • شکر : 1 پیمانه
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • روغن مایع : 1/2 پیمانه
  • شیر یا ماست : 1 پیمانه
  • پودر کاکائو : 3 قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل : 1 قاشق چایخوری

 

دستور پخت دستور پخت کیک زبرا

1- ابتدا فر را 20 دقیقه زودتر با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و یا کمی روغن بزنید و آرد پاشی کنید.

3- درون کاسه ای تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا رنگ آن کرمی و کش دار شود.

4- روغن و شیر را به مخلوط بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدستی داشته باشید.

5- آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط نمایید و 2 بار الک کنید، سپس کم کم به مواد اضافه کنید و در یک جهت به صورت دورانی با قاشق یا لیسک هم بزنید.

6- وقتی مایه کیک یکدست شد آن را در دو ظرف یک اندازه به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

7- در یکی از ظرفها 3 قاشق پودر کاکائو را اضافه کنید و در ظرف دیگری 3 قاشق آرد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید(خیلی هم نزنید که پف کیک بخوابه).

8- یک ملاقه از مایه کیک ساده را در کف قالب از قبل چرب شده بریزید و سریع یک ملاقه از مایه کاکائویی را درست وسط مواد ساده بریزید.

9- بعد از اینکه همه ی مایه کیک را به صورت یکی در میان در قالب ریختید، می توانید سطح کیک را با یک خلال دندان طرح بکشید. از مرکز کیک به سمت بیرون و برعکس انجام دهید.

کیک زبرا

 

10- قالب را درون فر از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار می دهیم.

11- در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید. برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان داخل کیک بکنید اگر چیزی به آن نچسبید کیک شما پخته است.

12- پس از پخت کیک و خنک شدن، آن را از قالب جدا کنید و به صورت دلخواه تزیین کنید.

 

کیک زبرا

 

نکته :

1- تمامی مواد هم دمای با محیط باشند.

2- اضافه کردن آرد به مایه ساده برای یکی کردن غلظت دو مایه است.

3- هنگام ریختن مایه کیک به صورت یکی درمیان نیاز نیست که مایه قبلی را با قاشق در قالب پهن کنید و  سپس مایه بعدی را اضافه کنید و یا قالب را تکان دهید، چون خودش پهن می شود.

 

 

کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.

پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *