طرز تهیه پیراشکی دانمارکی

پیراشکی

همه ما اغلب پیراشکی را از قنادی ها می گیریم و شاید به این فکر نکرده ایم که پیراشکی را می توان در منزل تهیه کرد. با آموزش طرز تهیه پیراشکی دانمارکی می توانید پیراشکی را طبق ذوق و علاقه خود تهیه کنید.

 

مواد لازم برای پیراشکی

  • آرد شیرینی پزی : 400 گرم
  • شکر : 100 گرم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • خمیر مایه فوری : 1/5 قاشق غذا خوری
  • شیر یا آب : 1 پیمانه
  • کره : 70 گرم
  • نمک : نصف قاشق چایخوری
  • وانیل : مقداری

مواد فیلینگ (کرم) پیراشکی :

  • آرد : 1/2 پیمانه
  • شیر یا آب : 1 پیمانه
  • وانیل مایع : چند قطره
  • زرده تخم مرغ : 1 عدد
  • کره : 20 گرم
  • شکر : 2 قاشق غذاخوری

 

دستور پخت پیراشکی

1- ابتدا شیر را کمی گرم کرده تا ولرم شود، سپس خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید تا عمل بیاید.

2- داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. تا مواد یک دست شود.

3- کره را اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر مایع عمل آمده را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

4- آرد و نمک را در ظرفی 2 بار الک کنید و به مواد شیرینی کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. در ظرف را با نایلون بپوشانید و ظرف را در دمای اتاق، حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برایر شود.

5- برای تهیه کرم میانی پیراشکی:

می بایست شیر، شکر، زرده تخم مرغ، وانیل و آرد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.

روی حرارت ملایم قرار دهید و مداوم هم بزنید تا مثل فرنی سفت شود.

در آخر کره را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود. (میزان شکر بستگی به ذائقه خودتان دارد، می توانید آن را بچشید و کم یا زیاد کنید)

6- پس از آنکه خمیر دو برابر شد، با دست پف آن را بگیرید.

7- خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.

روی سطح کار آرد پاشی کنید و یک قسمت از آرد را بردارید و با وردنه به صورت مستطیل باز کنید.

کمی از کرم پیراشکی را در ابتدای خمیر بریزید و سپس آن را رول کنید و با چاقو آن را برش دهید، به این ترتیب تمامی خمیر را برش دهید و روی سینی با فاصله بچینید. سپس روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید تا مجددا نیم ساعت استراحت کند.

8- در قابلمه ای روغن زیادی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس خمیر پیراشکی ها را داخل قابلمه بریزید و وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

9- میتوانید پیراشکی را روی دستمال بگذارید تا کمی روغن آن گرفته شود و در نهایت تو ظرف مورد نظرتان به صورت دلخواه تزیین کنید.

 

نکته :

1- میزان آرد پیراشکی دقیق مشخص نیست در واقع بستگی به جنس آردتان دارد. پس آرد را به تدریج اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشید و به دست نچسبد.

2- در آرد کرم پیراشکی میتوانید به جای آرد از نشاسته استفاده کنید و یا به طور مساوی استفاده کنید.

3- خمیر پیراشکی را میتوانید با قالب گرد هم برش بزنید و پس از سرخ شدن وسط آن را با چاقو ببرید و کرم میانی پیراشکی را با قاشق درون آن بریزید.

پیراشکی

 

 

کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.

 

پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی

 

 

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *