طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی رو همه ما می شناسیم و خیلی هم پرطرفدار هست. در این آموزش به شما یاد خواهیم داد چگونه در خانه شیرینی کشمشی تهیه کنید.

با استفاده از آموزش شیرینی کشمشی، این شیرینی را از این به بعد خودتان در خانه تهیه کنید. با کیک یاد همراه باشید تا مرحله به مرحله به شما یاد دهیم.

توضیحات:

سطح آموزش : مبتدی

برای : حدود 10 نفر

زمان پخت : 15 دقیقه

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

 

مواد لازم شیرینی کشمشی

  • آرد : 1 و 2/3 پیمانه
  • پودر قند : 1 و 1/3 پیمانه
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • کره : 150 گرم
  • کشمش پلویی : 1/2 پیمانه
  • اسانس وانیل : 1/2 قاشق چایخوری

تقریبا40تاشیرینی

دستور پخت شیرینی کشمشی

1- تمامی مواد را 30 دقیقه زودتر از یخچال بگذارید بیرون تا به دمای محیط برسند.

2 – فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید. (حدودا 15 تا 20 دقیقه زودتر)

3- کره نرم شده را درون کاسه ای بریزید، وانیل و پودر قند را اضافه نمایید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا مواد کرمی و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و هم بزنید.

4- آرد را 2 بار الک کرده و سپس روی مواد شیرینی اضافه کنید و با لیسک مخلوط نمایید.

5- کشمش های از قبل تمیز شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

6- درون سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها را قاشقی درون سینی بچینید و سپس درون فر از قبل گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید.

7 – زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است و از فر خارج کنید. اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس بردارید و در ظرفی بچینید.

 

نکته :

*  نرم شدن و یا خشک شدن شیرینی بستگی به زمان ماندن آن در فر می باشد، به این صورت که اگر زمان بیشتری در فر بماند شیرینی کشمشی خشک تر می شود.

 

برای مشاهده نکات کلیدی کیک پزی کلیک کنید.

 

کیک یاد را در اینستاگرام دنبال کنید.

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *