حلوا دسری خوشمزه و کم خرج است که به راحتی می توان در منزل تهیه کرد. این دسر را به انواع و اشکال مختلف می توان آماده کرد. در این آموزش با طرز تهیه حلوا با ما باشید.
از حلوا بیشتر در مراسمات استفاده می شود ولی این دسر خوشمزه را می توان در منزل و برای خانواده تهیه کرد. حلوا یکی از کم خرج ترین دسر ها می باشد که در زمان کوتاهی می توان تهیه کرد.
توضیحات
برای : 6 نفر
سطح مهارت : مبتدی
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 40 دقیقه
مواد لازم حلوا
- آرد : 2 پیمانه
- شکر : 1 پیمانه
- آب : 1 و 1/2 پیمانه
- گلاب : 1/3 پیمانه
- روغن مایع : 1 پیمانه
- کره : 50 گرم
- زعفران دم کرده : 5 قاشق غذا خوری
- پودر هل : 1/4 قاشق چایخوری
دستور پخت حلوا
1- برای تهیه شربت حلوا باید شکر، گلاب، آب، زعفران دم کرده و پودر هل را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا 5 دقیقه بجوشد.
2- آرد را 2 بار الک کنید و داخل ظرفی بریزید و با حرارت ملایم شروع به تفت دادن کنید، با قاشق مرتب آرد را هم بزنید چون زود میسوزد.
3- در قابلمه ای دیگر روغن را ریخته تا گرم شود.
4- آرد را آنقدر هم بزنید تا رنگ آن کرم رنگ شود، سپس روغن داغ را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا آرد سرخ شده و رنگ آن طلایی شود. (رنگ آرد بستگی به خودتان دارد می توانید آن روشنتر یا تیره تر سرخ کنید.)
5- حرارت را کم کنید و شربت داغ (مخلوط آب و شکر) را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا آرد شما بپزد.
6- کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حلوای شما خودش را بگیرد و به روغن بیفتد.
7- حلوای آماده شده را داغ درون ظرف مورد نظرتان بریزید و سطح آن را صاف کنید.
8- برای تزیین می توانید از خلال بادام، گل محمدی، گردو و پودر نارگیل استفاده کنید.
نکته :
1- بهترین آرد برای حلوا آرد سنگک است.
2- اگر در زمان هم زدن آرد گلوله شد می توانید دوباره آن را الک کنید.
3-برای دادن رنگ بیشتر به حلوا میتوانید از 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن روغن به آرد اضافه کنید.(طعم پودر کاکائو در حلوا مشخص نیست.)
4- برای تزیین حلوا می توانید از ماسوره هم استفاده کنید.