یکی از شیرینی های پرطرفدار ماه رمضان، بامیه می باشد. این شیرینی خوشمزه و آسان را همه ی ما حداقل یک بار خورده ایم. در این آموزش قصد داریم آموزش این شیرینی را بدهیم. پس با آموزش طرز تهیه بامیه رمضان با ما باشبد.
توضیحات
20 دقیه آماده سازی
حدودا 20 عدد
سطح آموزش : مبتدی
مواد لازم برای بامیه رمضان
- آرد : 1 پیمانه
- آب : 1 پیمانه
- شکر : 2 قاشق غذا خوری
- تخم مرغ : 2 عدد
- کره : 50 گرم
مواد لازم برای شربت بامیه رمضان
- آب : 1 پیمانه
- شکر : 2 پیمانه
- گلاب : 1/2 پیمانه
- زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
- آبلیمو : 1 قاشق چایخوری
دستور پخت بامیه رمضان
1 -برای آماده سازی شربت بامیه ابتدا آب و شکر را را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قراردهید تا به جوش بیاید و تمامی شکر حل شود، سپس گلاب، زعفران و آبلیمو را اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه که جوشید، شربت را از روی حرارت بردارید.
2- آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
3- آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس 2 قاشق غذا خوری شربت به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.
4- خمیر را با حرارت ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا خمیر بپزد.
5 – پس از 10 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خمیر خنک شود، سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.
6- داخل قابلمه ی جداگانه ای روغن زیادی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید. بامیه را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا بهم نچسبند و یک دست سرخ شوند.
7- داخل قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه ها حسابی پف کنند و داخلشان پوک شود. قبل از ریختن سری دوم بگذارید روغن کمی از دما بیافتد. (این نکته بسیار مهم است)
8- می توانید بامیه ها را روی دستمالی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
9- سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کند. (حدود 3 دقیقه بامیه را در شربت قرار دادن کافی است)
نکات:
1- موقعی که خمیر را داخل روغن می ریزید، روغن نباید داغ باشد. در غیر این صورت بامیه فرصت پف کردن پیدا نمی کند و ترد نمی شود.
2- در زمان بریدن خمیر سر قیچی را کمی چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد و به راحتی جدا شود.
3- در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت، شربت حتما باید ولرم باشد.
4-دلیل بیات شدن بامیه معمولا این است که به اندازه کافی سرخ نشده است.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
مشاهده پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک و شیرینی پزی.