شیرینی کره ای بیشتر در ایام عید پخته می شود این نوع شیرین زمان پخت و آماده سازی کوتاهی دارد و در کمترین زمان می توانید این شیرینی را آماده کرده و با نوشیدنی میل کنید.
در این آموزش سعی داریم طرز تهیه شیرینی کره ای را به شما آموزش دهیم. این شیرینی مواد اولیه کمی دارد و به راحتی می توانید این مواد را تهیه نمایید همچنین زمان پخت آن نیز کم می باشد. به همین دلیل شیرینی کره ای یکی از شیرینی های پرطرفدار است.
توضیحات
سطح آموزش : مبتدی
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم شیرینی کره ای
– آرد : حدود 2 پیمانه (به مقداری که در زمان خمیر گرفتن به دست نچسبد )
– زرده تخم مرغ : 3 عدد
– کره : 150 گرم
– پودر قند : 1 پیمانه
مواد لازم روی شیرینی کره ای
– زرده تخم مرغ : 1 عدد
– پودر قند : 1 قاشق چای خوری
– شیر : 1 قاشق چای خوری
ظرز تهیه شیرینی کره ای
– فر را با دمای 150 درجه سانتی گراد روشن کنید.
1- کره را به مدت 15 دقیقه در دمای بگذارید.
2- کره را با پودر قند مخلوط می کنیم تا کرمی پف دار شود .
3- زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم.
4- آرد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانیکه که خمیر به دست نچسبد اگر چسبندگی کم بود اشکالی ندارد توجه کنید که نباید زیاد آرد اضافه کنید که باعث شکنندگی خمیر می شود. (نیازی نیست که هم.هی آرد استفاده شود)
5- خمیر را برای مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید روی خمیر را با نایلکس یا پلاستیک فریزر بپوشانید.
6- حال خمیر را بسیار نازک به قطر ۳ میلی متر پهن کنید.
7- قالب های خود را آماده کنید، توضیه می کنیم از قالب های سوراخ دار استفاده کنید. خمیر را قالب بزنید.
8- مواد شیرینی را با هم مخلوط کنید.
9- با برس مواد روی شیرینی که با هم مخلوط کرده اید را روی خمیر قالب زده شده بمالید.
10- شیرینی ها را در سینی چیده و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی ها طلایی شود.
ما را در اینستاگرام دنیال کنید.