آموزش طرز تهیه باقلوا (ترکی)

باقلوا

باقلوا نوعی شیرینی پر طرفدار و خوشمزه س که معمولا از قنادی ها خریداری می کنیم. این شیرینی در بین آذری زبانان طرفدار بیشتری دارد. در این آموزش با طرز تهیه باقلوای ترکی با شما هستیم.

شیرینی باقلوا و مراسمات

باقلوا یک انتخاب عالی برای پذیرایی است. این شیرینی در مراسمات و اعیادی مانند عید نوروز طرفدار بیشتری دارد و برای پذیرایی از آن استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه را می توان در منزل تهیه کرد. در این آموزش از کیک یاد با آموزش طرز تهیه این شیرینی با شما خواهیم بود.

 

تهیه باقلوا

معمولا آشپز های جوان می خواهند خودشان کیک و شیرینی هایشان را در خانه تهیه کنند و نیازی به تهیه آن از قنادی ها نداشته باشند. با داشتن دستور پخت باقلوا می توانید این شیرینی را در بپزید هرچند که در این شیرینی مقداری گردو یا پسته استفاده می شود و در حال حاضر قیمت این دو در بازار بالاست.

 

باقلوا با چه موادی تهیه می شود؟

– کره آب شده

– گردو

– شکر

– آب

– تکه های لیمو

 

برای فیلینگ این شیرینی می توانید از گردو یا پسته استفاده کنیدکه این بستگی به ذوق و علاقه ی شما دارد و در مناطق مختلف سلایق نیز مختلف می باشد.


توضیحات توضیحات:

زمان آماده سازی: 1 ساعت

زمان پخت : 30 دقیقه

سطح آموزش : متوسط

نوع : شیرینی

تعداد : حدود 40 تیکه شیرینی (بستگی به اندازه برش دارد)

کالری : 188

 

مواد اولیه مواد اولیه شربت

– شکر : 2ونیم پیمانه

– آب : 2 پیمانه

– لیمو : 1 تکه

 

مواد اولیه موا اولیه باقلوا

– خمیر فیلو یا یوفکا : به اندازه 25 ورق (اندازه ها به سینی و تعداد لایه ها بستگی دارد)

– کره ذوب شده بدون آب : 3/4 (سه چهارم) پیمانه

– گردو خرد شده : 2 پیمانه

– پودر پسته : 2 قاشق غذاخوری


دستور پخت دستور پخت آسان باقلوا

اگر تا به حال این چنین شیرینی را تهیه نکرده اید نگران نباشید زیرا با این آموزش باقلوا را می توانید به آسانی تهیه کنید.

تهیه باقلوا

* خمیر فیلو را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار می دهیم.

1- ابتدا شربت را درست می کنیم:

– آب را به همراه شکر و آب لیمو به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط می جوشانیم تا قوام بگیرد.

 

2- خمیر را با وردنه به قطر حدود 1 میلی متر پهن می کنیم. ورق های فیلو را به اندازه سینی برش می زنیم. حداقل 25 ورق فیلو نیاز داریم.

 

 

ورقه ها را روی هم قرار می دهیم و روی آنها پارچه مرطوب می گذاریم تا خشک نشوند.

 

3- فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

4- کف و حاشیه سینی را با کره آب شده چرب می کنیم.

4-  5 ورق را یکی یکی چرب کرده و در کف سینی میگذاریم.

 

باقلوا

 

5- بعد از ورق پنجم، حدود نصف پیمانه گردو خورد شده را می ریزیم.

 

باقلوا

 

* برای گردو دیگه نیازی به چرب کردن ورق ها نیست.

مراحل زیر را ادامه می دهیم:

– 4 ورق فیلو سپس گردو.

– 4 ورق فیلو سپس گردو.

– 4 ورق فیلو سپس گردو.

– 4 ورق فیلو سپس گردو.

 

باقلوا

 

– 5 ورق فیلو سپس با کره  روی ورق آخر را چرب می کنیم

 

باقلوا

 

ما باید کلا 25 لایه فیلو و 4 لایه گردو داشته باشیم.

6- با چاقو برش ها را می زنیم.

 

باقلوا

باقلوا

 

7- حدود 30 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی شیرینی طلایی شود.

8- شیرینی را از فر خارج می کنیم و شربت سرد شده را روی آن می ریزیم.

 

شربت باقلوا

 

9- حدود 4 تا 5 ساعت صبر می کنیم تا شربت به خورد شیرینی برود.

10- شیرینی را با پسته تزیین و نوش جان کنید.

تزیین باقلوا با پسته

 


نگهداری باقلوا

این شیرینی را می توانید در فریزر نگهداری کنید. در دمای اتاق نیز تا 2 هفته سالم می ماند.

 

 

کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.

 

پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی

 

منبع

 

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

Picture of Cakeyad

Cakeyad

مرجع آموزش تخصصی کیک و شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *