طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

بستنی زعفرانی

این روزها بستنی تنوع زیادی دارد و همه جا در طعم های مختلف پیدا می شود اما بستنی سنتی هنوز طرفداران بسیاری دارد. با ما در این آموزش همراه باشید تا در هر فصل از سال در خانه بتوانید بستنی سنتی را درست کنید و لذت ببرید.

توضیحات توضیحات

آماده سازی : 120 دقیقه

برای : 6 نفر

سطح آموزش :  مبتدی

 

مواد اولیه مواد لازم بستنی زعفرانی

  • شیر پرچرب : 4 پیمانه
  • خامه : 100 گرم
  • شکر : 2 پیمانه
  • گلاب : 1/2 پیمانه
  • ثعلب : 2 قاشق چایخوری
  • خلال و پودر پسته: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده : به مقدار لازم

 

دستور پخت دستور بستنی سنتی

1- ابتدا خامه را داخل کیسه فریزری بریزید و بسیار نازک پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

2- شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

3- پس از جوش آمدن شیر، حرارت را کم کنید و گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کنید(زعفران بیشتری بریزید چون پس از بسته شدن بستنی رنگ آن روشنتر می شود).

4- در ظرفی شکر و ثعلب را خوب مخلوط نمایید و سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب خوب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود.

5- مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بریزید، سپس کاسه را روی یخ قرار دهید و با همزن آنقدر بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کش دار شود.

6- پس از هم زدن آن را 30 دقیقه داخل فریزر قراردهید. بعد بستنی را از فریزر خارج کنید و مجدد با همزن بزنید تا کشدار شود.

7- مجددا پس از هم زدن داخل فریزر قرار دهید. این عمل را باید 5 بار انجام دهید.

8- پس از این که 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد، خامه های یخ زده را خورد کنید و به همراه خلال پسته درون بستنی بریزید.

9- بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده شود.

10- در صورت تمایل می توانید برای تزیین از پودر پسته استفاده نمایید و سروکنید

 

بستنی زعفرانی

 

بستنی زعفرانی
بستنی زعفرانی

بستنی زعفرانی

 

نکته :

1- منظور از خامه خامه ی صبحانه است.

2- ثعلب رو می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

 

 

کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.

 

پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی

 

 

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *