آموزش کیک کدو حلوایی خوشمزه

آموزش کیک کدو حلوایی

شاید برخی از افراد از کاربردهای کدو حلوایی با خبر نباشند و ندانند که با آن چه غذا و کیک هایی می شود پخت، امروز در کیک یاد قصد داریم آموزش کیک کدو حلوایی را یاد دهیم پس با ما باشد با یک تجربه متفاوت و خوشمزه.

 

کدو حلوایی

توضیحات کیک کدو حلوایی

  • زمان پخت:  40 تا 50 دقیقه
  • برای : 8 نفر
  • سطح مهارت : مبتدی
  • زمان آماده سازی : 15 دقیقه

 

مواد لازم برای پخت کیک کدو حلوایی

  • آرد: 2 پیمانه
  • شکر: 1 و نیم پیمانه
  • پوره کدو حلوایی: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع: 1 پیمانه
  • ماست: 5 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
  • گردو خورد شده: 1/2 پیمانه

 

دستور پخت کیک کدو حلوایی

1- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

2- داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و به همراه شکر با همزن حدود 5 دقیقه بزنید (آنقدر بزنید تا رنگ آن کرمی و حجم دار شود) سپس روغن و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

3- پوره کدو حلوایی را اضافه نمایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید (برای تهیه پوره کدو حلوایی آن را با 3 لیوان آب بپزید، وقتی آب کدو تمام شد آن را له کنید.)

4- آرد، بکینگ پودر و دارچین را در ظرفی خوب مخلوط نمایید و 2 بار الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید (مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت به صورت دورانی هم بزنید.) در اخر گردو های خورد شده را اضافه کنید.

5- قالب کیک را چرب کنید و کف آن را کمی آرد بپاشید(یا ته قالب کاغذ روغنی بندازید) سپس مایه کیک را درون قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.

6- کیک را داخل فر به مدت 40-50 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید.

7- پس از پخت اجازه دهید تا کیک خنک شود، سپس از قالب خارج نمایید و به دلخواه تزیین کنید.

 

نکته:

1- 15 دقیقه زودتر فر را روشن کنید

2- به اندازه 2/3 قالب را پر کنید چون کیک پف خواهد کرد.

3- این کیک بسیار خوش طعم است و مزه کدو حلوایی را احساس نخواهید کرد، به جای گردو میتوانید از خشکبار دیگری استفاده کنید.

 

 

منبع

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *