کیک یاد

Search
Close this search box.

آموزش تهیه ی خامه کیک با همزن و بدون همزن.

همه ی میدانیم که خامه یکی از اصلی ترین اجزا تزیین کیک در سراسر دنیا و نیز یکی از محبوب ترین هاست. در این آموزش کیک یاد با شما عزیزان هستیم تا آموزش تهیه ی خامه کیک مورد نیاز برای تزیین را یاد دهیم.

 

اموزش خامه کیک

توضیحات توضیحات

 

مواد لازم مواد لازم

 

*آب خامه را قبل از هم زدن خالی کنید.

*در انتخاب ظرف دقت کنید چرا که حجم خامه بعد از فرم گرفتن زیاد می شود.

 

اموزش آموزش تهیه خامه کیک با همزن برقی

1- برای شروع کار ابتدا می بایست ظرفی را که می خواهید خامه ی خود را در آن اماده کنید را به مدت 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا سرد شود.

2- ظرفی مورد نظر را از فریز خارج کرده، شکر و خامه پرچرب (و نشاسته ذرت) را درون آن بریزید و با همزن هم بزنید. آنقدر باید هم بزنید تا خامه شکل گرفته و اگر ظرف را وارونه کنید خامه نریزد.

3- در آخر هم برای عطر گرفتن خامه اضافه کنید. از اسانس های دیگر نیز می توانید استفاده کنید.

*توجه کنید که بعد از فرم گرفتن خامه، آن را هم نزنید

خامه ی شما آماده است و می توانید با آن کیک خود را تزیین نمایید.

 

 آموزش تهیه خامه کیک بدون همزن برقی

1- ظرف مورد نظر را 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا سرد شود

2- ظرف را از فریزر خارج کرده، خامه و شکر  (و نشاسته ذرت ) را در آن بریزید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید.

3- بعد از هم زدن اولیه، درب ظرف را بسته و دوباره به مدت 20 دقیقه در فریزر بگذارید.

4- خامه را از فریزر خارج کرده و دوباره هم بزنید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید.

5- مراحل بالا را می توانید تا فرم گرفتن خامه ادامه دهید.

*توجه کنید که بعد از فرم گرفتن خامه، آن را هم نزنید

 

 

اگر مشکل و یا سوالی دارید می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

 

در ادامه می توانید تصاویر کیک های دیزاین شده با خامه را ببینید.

دیزاین کیک خامه ای

 

دیزاین کیک خامه ای

 

دیزاین کیک خامه ای

 

دیزاین کیک خامه ای

 

دیزاین کیک خامه ای

 

دیزاین کیک خامه ای

 

دیزاین کیک خامه ای

 

دیزاین کیک خامه ای

منبع : www.lifeloveandsugar.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *