قالب کیک طرح قلب

قالب کیک

یکی از متداول ترین ابزار برای کیک پزی، قالب سیلیکونی می باشد. با استفاده از این قالب ها می توانید کیک و ژله ی با ظرافت و زیبایی داشته باشید.

قالب های سلیکونی در بین آشپزان طرفداران بسیاری دارد و یکی از دلایل آن این است که سرعت کار را بالا برده و زیبایی خاصی به کیک یا ژله می بخشد.

 

نحوه استفاده از قالب سلیکونی:

روش استفاده برای کیک: ابتدا کمی قالب را چرب کنید سپس کمی آرد داخل آن بپاشید مواد کیک را ریخته و داخل فر قرار دهید بعد از آماده شدن کیک ، اجازه دهید کیک شما در محیط خنک شود سپس از قالب جدا کنید . روش استفاده برای ژله و دسر : ابتدا قالب را چرب کنید سپس مقدار کمی شکر داخل آن بپاشید و به مدت 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید ، قالب را از فریزر خارج کرده و مایع ژله خنک شده را داخل قالب ریخته در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد . روش استفاده برای شکلات : بستگی به برند شکلات مورد استفاده دارد ، اگر شکلات خشک باشد هنگام آب کردن کمی کره یا روغن جامد داخل آن بریزید شکلات را داخل قالب بریزید و چند بار آهسته کف قالب را به زمین بزنید و در جای خنک قرار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد .

 

 

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

Picture of Cakeyad

Cakeyad

مرجع آموزش تخصصی کیک و شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *