کیک شکلاتی یکی از انواع کیک است که در بین مردم طرفداران زیادی دارد و به اشکال مختلفی می توان آن را پخت. در این آموزش با پخت کیک شکلاتی با شما همراه هستیم.
توضیحات:
- زمان پخت: 45 تا 60 دقیقه
- برای : 8 نفر
- سطح مهارت : مبتدی
- زمان آماده سازی : 20 دقیقه
مواد لازم
- تخم مرغ : 6 عدد
- شکر : 250 گرم
- آرد : 200 گرم
- شیر : 1/2 لیوان
- روغن : 3/4 لیوان
- پودر کاکائو : 5 قاشق غذاخوری
- وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.
2- مواد خشک (آرد، وانیل، پودر کاکائو و بکینگ پودر) را با هم مخلوط کرده و دو بار الک نمایید.
3- تخم مرغ ها را در کاسه ای دیگر با شکر، شیر و روغن خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه نمایید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.
4- قالب کیک را آماده و چرب نمایید و روی آن کمی آرد بپاشید.(بجای روغن می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده نمایید)
5- مایع کیک را درون قالب بریزید و در فر بگذارید. به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید.
نکته: برای آنکه متوجه شوید کیک شما به خوبی پخته، می توانید از خلال دندان استفاده کنید. بصورتی که خلال دندان را به کیک زده و اگر مواد به خلال دندان چسبید به معنی آن است که کیک به خوبی نپخته و باید بیشتر بپزد.
6- بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. سپس کیک را از قالب خارج کنید و به دلخواه تزیین کنید.