آموزش کیک شکلاتی

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی یکی از انواع کیک است که در بین مردم طرفداران زیادی دارد و به اشکال مختلفی می توان آن را پخت. در این آموزش با پخت کیک شکلاتی با شما همراه هستیم.

کیک شکلاتی 2

توضیحات:

  • زمان پخت:  45 تا 60 دقیقه
  • برای : 8 نفر
  • سطح مهارت : مبتدی
  • زمان آماده سازی : 20 دقیقه

مواد لازم

  •  تخم مرغ : 6 عدد
  • شکر : 250 گرم
  • آرد : 200 گرم
  • شیر : 1/2 لیوان
  • روغن : 3/4 لیوان
  • پودر کاکائو : 5 قاشق غذاخوری
  • وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه

1- فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.

2- مواد خشک (آرد، وانیل، پودر کاکائو و بکینگ پودر) را با هم مخلوط کرده و دو بار الک نمایید.

3- تخم مرغ ها را در کاسه ای دیگر با شکر، شیر و روغن خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه نمایید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.

4- قالب کیک را آماده و چرب نمایید و روی آن کمی آرد بپاشید.(بجای روغن می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده نمایید)

5- مایع کیک را درون قالب بریزید و در فر بگذارید. به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزید.

نکته: برای آنکه متوجه شوید کیک شما به خوبی پخته، می توانید از خلال دندان استفاده کنید. بصورتی که خلال دندان را به کیک زده و اگر مواد به خلال دندان چسبید به معنی آن است که کیک به خوبی نپخته و باید بیشتر بپزد.

6- بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. سپس کیک را از قالب خارج کنید و به دلخواه تزیین کنید.

کیک شکلاتی
آموزش کیک شکلاتی

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

Picture of Cakeyad

Cakeyad

مرجع آموزش تخصصی کیک و شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *