آموزش کیک ساده

آموزش کیک ساده وانیلی

همه ی ما کیک هایی را با طراحی های زیبا و چشم نواز را دیده ایم، طرح هایی که زیبایی و خلاقیت آشپزی ماهر را نشان می دهد، شاید آن طراحی برای افراد مبتدی مقداری سخت باشد اما این را باید بدانید که اکثر این کیک ها پایه ای مشابه به هم دارند و پخت آن برای افراد مبتدی نیز آسان است. پس با آموزش کیک ساده همراه ما باشید.

کیک ساده

توضیحات:

  • زمان پخت: 45 دقیقه
  • برای : 4 نفر
  • سطح مهارت : مبتدی
  • زمان آماده سازی : 15 دقیقه

مواد لازم

عنوان مقدار
آرد 2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 2/3 پیمانه
وانیل 1/2 ق چ
بکینگ پودر 2 ق م

طرز تهیه :

1- ابتدا زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم سپس سفیده ها را (با همزن برقی) خوب هم می زنیم بعد از فرم گرفتن و سفید شدن، در یخچال می گذاریم.

2- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

3- زرده ها را با شکر و وانیل هم می زنیم به طوری که رنگ آن سفید و کش دار شود. سپس آرد و روغن را به صورت تدریجی اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم.

4- آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط و سپس الک می کنیم و به مخلوط زرده اضافه می کنیم.

5- سفیده را به مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و به صورت دورانی هم می زنیم. نکته: برای آنکه کیک به خوبی پف دار شود، سعی کنید فقط در یک جهت هم بزنید.

6- قالب مورد نظرمان را آماده و با روغن چرب می کنیم.

7- مواد را به داخل قالب می ریزیم. و به مدت 45 دقیقه در فر می گذاریم.

8- برای آنکه متوجه شوید کیک به خوبی پخته، می توانید با استفاده از خلال دندان به کیک زده و ببینین که مواد کیک به صورت خمیری به خلال دندان نچسبیده باشد. اگه مواد به خلال دندان چسبیده می توانید کیک را چند دقیقه بیشتر در فر نگه دارید.

9- بعد از پختن کیک را از فر خارج میکنیم و منتظر می مانیم که خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج می کنیم و به صورت دلخواه تزیین می کنیم

ما را در اینساگرام دنبال کنید

آخرین آموزش های کیک یاد را در اینستا گرام دنبال کنید

Picture of Cakeyad

Cakeyad

مرجع آموزش تخصصی کیک و شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *