آموزش تهیه ی خامه کیک با همزن و بدون همزن.
همه ی میدانیم که خامه یکی از اصلی ترین اجزا تزیین کیک در سراسر دنیا و نیز یکی از محبوب ترین هاست. در این آموزش کیک یاد با شما عزیزان هستیم تا آموزش تهیه ی خامه کیک مورد نیاز برای تزیین را یاد دهیم.
توضیحات
- زمان پخت: ندارد
- برای :
- سطح مهارت : مبتدی
- زمان آماده سازی : 5 دقیقه
مواد لازم
- خامه پرچرب : 250 گرم (30 تا 35 درصد چربی)
- شکر : 2 قاشق غذاخوری
- وانیل : 1/2 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری (دلخواه)
*آب خامه را قبل از هم زدن خالی کنید.
*در انتخاب ظرف دقت کنید چرا که حجم خامه بعد از فرم گرفتن زیاد می شود.
آموزش تهیه خامه کیک با همزن برقی
1- برای شروع کار ابتدا می بایست ظرفی را که می خواهید خامه ی خود را در آن اماده کنید را به مدت 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا سرد شود.
2- ظرفی مورد نظر را از فریز خارج کرده، شکر و خامه پرچرب (و نشاسته ذرت) را درون آن بریزید و با همزن هم بزنید. آنقدر باید هم بزنید تا خامه شکل گرفته و اگر ظرف را وارونه کنید خامه نریزد.
3- در آخر هم برای عطر گرفتن خامه اضافه کنید. از اسانس های دیگر نیز می توانید استفاده کنید.
*توجه کنید که بعد از فرم گرفتن خامه، آن را هم نزنید
خامه ی شما آماده است و می توانید با آن کیک خود را تزیین نمایید.
آموزش تهیه خامه کیک بدون همزن برقی
1- ظرف مورد نظر را 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا سرد شود
2- ظرف را از فریزر خارج کرده، خامه و شکر (و نشاسته ذرت ) را در آن بریزید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید.
3- بعد از هم زدن اولیه، درب ظرف را بسته و دوباره به مدت 20 دقیقه در فریزر بگذارید.
4- خامه را از فریزر خارج کرده و دوباره هم بزنید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید.
5- مراحل بالا را می توانید تا فرم گرفتن خامه ادامه دهید.
*توجه کنید که بعد از فرم گرفتن خامه، آن را هم نزنید
اگر مشکل و یا سوالی دارید می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
در ادامه می توانید تصاویر کیک های دیزاین شده با خامه را ببینید.
منبع : www.lifeloveandsugar.com