کیک یاد

Search
Close this search box.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1544002550163{padding-top: 0px !important;}”][vc_raw_html css=”.vc_custom_1544006802049{margin-bottom: 15px !important;}”]JTVCd2Nhcy1zZWFyY2gtZm9ybSU1RA==[/vc_raw_html][vc_raw_html el_class=”home-silider” css=”.vc_custom_1586347290537{margin-bottom: 20px !important;}”][/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1571757492163{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][cdb_box_content_posts icon=”far fa-edit” title=”آخرین مطالب”][cdb_blog_posts columns=”three” blog_query=”size:9|order_by:date|post_type:post|categories:80,81,65,64,63,62,154″][cdb_button title=”آرشیو همه مطالب” style=”border” size=”sm” align=”full” link=”url:http%3A%2F%2Fcakeyad.ir%2F%25d8%25a8%25d9%2584%25d8%25a7%25da%25af%2F|title:%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF||rel:nofollow”][/cdb_box_content_posts][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1571757492163{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][cdb_box_content_posts icon=”fa fa-video-camera” title=”آخرین ویدئوی های آموزشی رایگان”][cdb_blog_carousel slides_per_view=”3″ autoplay=”true” show_pagination_control=”true” show_prev_next_buttons=”true” wrap=”true” blog_query=”size:6|order_by:date|post_type:post|categories:48″][cdb_button title=”آرشیو همه ویدئوها” style=”border” size=”sm” align=”full” link=”url:%23|||rel:nofollow”][/cdb_box_content_posts][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cdb_box_content_posts icon=”fa fa-graduation-cap” title=”محبوب ترین دوره های آموزشی”][cdb_courses_carousel posts_per_page=”6″ orderby=”sales” slides_per_view=”3″ autoplay=”true” show_prev_next_buttons=”true” wrap=”true”][cdb_button title=”آرشیو دوره های پرطرفدار” style=”border” size=”sm” align=”full” link=”url:%23|||rel:nofollow”][/cdb_box_content_posts][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cdb_box_content_posts icon=”fas fa-question” title=”سوالات متداول” css=”.vc_custom_1610648412521{margin-top: 15px !important;}”][vc_toggle title=”چرا کیک پف نمی کند؟” style=”round”]به دلایل مختلف کیک پف نمی کند از جمله :

– کم یا زیاد بودن بیش از اندازه ی دمای فر

– مناسب نبودن اندازه قالب برای مواد

– تخم مرغ را قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد

– کم یا زیاد شدن مایعات مثل: آب، ماست و… به صورتی که خیلی رقیق یا غلیظ شود.

– کم هم زدن مواد در زمان مخلوط اولیه.

– زیاد هم زدن مواد در آخر

– فر از قبل گرم نشده.

– استفاده از کره یا روغن سرد و آب نشده یا خیلی داغ شده استفاده شده.

– بکینگ پودر کم یا فاسد بوده.

– تاخیر در آماده کردن مواد و پختن کیک.[/vc_toggle][vc_toggle title=”چرا پف کیک از بین می رود؟” style=”round”]استفاده ی بیش از حد از بکینگ پودر و یا جوش شیرین باعث از بین رفتن پف کیک می شود.[/vc_toggle][vc_toggle title=”چرا روی کیک سوخته ولی وسط آن نپخته است؟” style=”round”]دلایل زیر میتوان موثر باشد:

– زیاد بودن دمای فر

– زیاد گرم شدن فر قبل از گذاشتن کیک.[/vc_toggle][vc_toggle title=”چرا کیک بوی تخم مرغ می دهد؟” style=”round”]– کم همزدن زرده. باید زرده کامل هم زده تا کرم شود.[/vc_toggle][vc_toggle title=”چرا کیک چسبنده می شود؟” style=”round”]– عجله در خارج کردن کیک از قالب

– ریختن مواد بر روی کیک دز زمان داغ بودن.

– استفاده ی زیاد از مایعات

– زمان پخت کم و حرارت زیاد.[/vc_toggle][/cdb_box_content_posts][/vc_column][/vc_row]