توجه : پیج کیک فقط با آی دی زیر در اینستاگرام می باشد و پیج های دیگر جعلی می باشند! مراقب افراد سودجو باشید!

طرز تهیه کیک پرتقالی

دسته بندی :کیک

کیک پرتقالی یکی از کیک های خوشزه و خوش طعم است که با شروع فصل پاییز و زیاد شدن پرتقال، پخت این کیک خوش طعم و لذیذ را به شما پیشنهاد می کنیم. پخت این کیک در فصل پاییز و زمستان می تواند گزینه مناسبی برای مهمانی های شما باشد.

توضیحات

برای : 8 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

زمان پخت :  40 تا 50 دقیقه

 

مواد لازم کیک پرتقالی

  • آرد : 2 پیمانه
  • شکر : 1 پیمانه
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • روغن مایع : 1/2 پیمانه
  • آب پرتقال تازه : 1 پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده : 1 قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل : 1/4 قاشق چایخوری

 

دستور پخت کیک پرتقالی

1- ابتدا فر را 20 دقیقه زودتر، با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- قالب را چرب و آرد پاشی کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.

3- پوست پرتقال را به اندازه 1 قاشق غذا خوری رنده کرده و سپس آب پرتقال را به اندازه 1 پیمانه بگیرید.

کیک پرتقالی

4- تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید(مراقب باشید که زرده و سفیده با هم قاطی نشوند).

5-کمی زرده را هم بزنید و بعد شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و در حد 2 دقیقه با همزن برقی بزنید، سپس پوست پرتقال را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا مواد غلیظ و کش داری داشته باشید.

6- آب پرتقال و روغن را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.

7-در ظرفی آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک نمایید، سپس به مایع کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

8- سفیده تخم مرغ را در ظرفی آنقدر با همزن بزنید تا حجم آن چند برابر شود. حالا سفیده را به مایع کیک اضافه کنید و به صورت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید.

کیک پرتقالی

9- مایع کیک را درون قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید.

کیک پرتقالی

10- در 30 دقیقه اول پخت در فر را باز نکنید و برای اطمینان از پخت خلال دندان را درون کیک فرو کنید اگر مواد به خلال دندان نچسبید کیک شما پخته و از فر خارج کنید.

11- کیک را پس از خنک شدن درون ظرف مورد نظرتان قرار دهید و به دلخواه تزیین کنید.

کیک پرتقالی

 

نکته :

1- برای هم زدن سفیده توجه داشته باشید که پره همزن کاملا تمیز باشد در غیر این صورت سفیده خوب پف نخواهد کرد.

2- برای تزیین می توانید از شکلات تخته ای آب شده، پودر قند و یا برش هایی از پرتقال تزیین کنید.

 

 

کیک یاد را اینستاگرام دنبال کنید.

 

پرسش و پاسخ و نکات کلیدی کیک پزی

 

خلاصه
recipe image
نام دستور
طرز تهیه کیک پرتقالی
نویسنده
منتشر شده در
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کامل
میانگین امتیاز
51star1star1star1star1star Based on 7 Review(s)
m r

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: